POINT OF SALE

Een geavanceerd kassasysteem met zeer uitgebreide mogelijkheden om klanten snel en op een veilige wijze te kunnen helpen, maar waarin het hoofdkantoor de regie blijft houden met betrekking tot permissies, korting en afprijzing. Een zeer intuïtieve user-interface zorgt ervoor dat medewerkers direct aan de slag kunnen, zonder uitgebreide training. Cadeaukaarten en vouchers worden realtime gecontroleerd op saldo en geldigheid om fouten door onoplettendheid te voorkomen. Op logistiek gebied bevat het uitgebreide tools voor onder andere (partieel) inventariseren, leveringen, uitwisselingen, reparaties, vermakingen, atelier beheer, instore weborder picking en weborder retouren.

VEILIG BETAALPROCES


Een zeer geavanceerde versleuteling van gevoelige bedrijfs- en persoonsinformatie en actieve fraudepreventie en permissiebeperking voorkomt ongewenste en frauduleuze handelingen en zorgt ervoor dat transacties veilig uitgevoerd kunnen worden.

OPTIMALE PRODUCTIVITEIT


Een complete set aan toepassingen waarmee verkopers alle taken efficiënt kunnen uitvoeren, van afrekenen tot inventariseren tot order- en voorraadmanagement, maar het bevat ook inzichtelijke rapportages om targets en KPI’s actief te kunnen monitoren.

REALTIME TOTAALBEELD
VAN DE KLANT

Alle klantdata, welke is verzameld vanuit alle winkels, webshops en andere kanalen staat centraal opgeslagen en is ook in de winkels beschikbaar. Hierdoor hebben verkopers een volledig beeld van de klant, haar specifieke voorkeuren en mogelijke verkoopkansen.

ONAFHANKELIJK VAN INTERNET

Alle transacties worden realtime gecommuniceerd naar het SRS ERP, maar de POS bevat ook alle essentiële informatie om lokaal verder te kunnen werken, Dit voorkomt dat het verkoopproces stagneert indien het Internet onverhoopt uit zou vallen.

SRS Specialist Retail Systems BV
Transistorstraat 46-3
1322 CG Almere

 info@srs.nl

 

036 - 548 70 31 (software support)
036 - 548 70 39 (hardware support)

VRAAG DEMO AAN