Retail Support Agent

Zoek je een nieuwe baan waarin je jezelf snel kunt ontwikkelen op het gebied van retail, advisering, analyse en klantcontact? Dan hebben wij de uitdaging voor je! Als Software support specialist werk je nauw samen met innovatieve retailers als Sacha, Jeans Centre en Sissy-Boy en zorg je ervoor dat zij het beste uit de mogelijkheden van ons systeem halen.

Bedrijfsprofiel

SRS is een gerenommeerde automatiseerder voor kleine boetiekjes tot aan de internationale winkelketens. In de loop van tijd is ons specialisme ontstaan voor integrale oplossingen tussen stenen winkels en online kanalen binnen de fashion retail. Door onze oplossingen krijgen retailers de beschikking over heldere rapportages en is het mogelijk om het inkopen, afprijzen, budgetteren en (her)verdelen van voorraden uit te voeren op basis van harde cijfers in plaats van enkel op gevoel. Klanten zijn o.a. Jeans Centre, Sacha Shoes, Sissy-Boy, Just Brands en vele andere.

Functie

Wil jij een persoonlijke groei doormaken op het gebied van logistiek, retail en het oplossen van de problemen waar je zelf mee te maken kan hebben in de winkels bij het gebruik van retail systemen, dan ben je bij SRS op het juiste adres! Om de groei van ons bedrijf vorm te geven, zijn wij op zoek naar jou! Je gaat deel uitmaken van het team dat het aanspreekpunt is voor vragen, problemen en advies omtrent het gebruik van onze retail applicaties. Je hebt contact met onze klanten, leveranciers, webbouwers, softwareontwikkelaars en verschillende andere bedrijven waarmee we samenwerken.

Door jouw intensieve contact met onze klanten en jouw praktische kennis, die je hebt opgedaan tijdens jouw ervaring in de retail, weet je haarfijn uit te leggen waar verbeteringen in de applicaties mogelijk zijn en help je hiermee aan de doorontwikkeling van ons systeem. Verder doe je ook veel kennis op vanuit onze klanten over hoe zij te werk gaan.

Ook zul je gaandeweg leren om te gaan met alle mogelijkheden in het systeem van SRS. Je kunt klanten hierdoor steeds beter helpen en adviseren over nieuwe tools en beter gebruik van het systeem. Je signaleert fouten die herhaaldelijk gemaakt worden en geeft deze oplossingsgericht terug aan de development afdeling. Hierdoor verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid van onze applicaties en bieden we onze klanten een voorsprong ten opzichte van concurrenten. Daarnaast doe je gaandeweg IT kennis op en schakel je met onze developers of externe partners, zoals webshop ontwikkelaars.  

De eerste maanden zal je in jouw nieuwe rol intensief begeleid en ingewerkt worden door ervaren collega’s. Zij maken je wegwijs met de werkprocessen en onze oplossingen en leren jou de klanten kennen.

Daarnaast biedt deze rol in de organisatie de uitgelezen kans om door te groeien binnen ons bedrijf. Hierbij kun je denken aan een rol als senior softwarespecialist, consultant, verkoopadviseur of een rol binnen het scrum team. Ook is het mogelijk dat er in de toekomst nieuwe functies ontstaan door de groei van ons bedrijf. Wij zoeken iemand voor de lange termijn. We investeren in jou en zorgen ervoor dat je expert wordt in ons systeem. Als Retail support agent bevind je je op het ideale startpunt voor een verdere carrière bij SRS, vooral omdat jouw diepgaande kennis over onze producten en diensten van belang zijn bij alle senior posities binnen SRS. 

Wat vragen wij van jou

 • Je hebt 0-3 jaar relevante werkervaring, in bijvoorbeeld de retail als store manager, of als servicedesk medewerker bij een ander softwarebedrijf.
 • Je bent dienstverlenend ingesteld: je vindt het leuk om klanten en collega’s te helpen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal zowel schriftelijk als spreekvaardig.
 • Je bezit een sterk analytisch denkvermogen.
 • Je denkt creatief in oplossingen.
 • Je bent handig met computers en bent nieuwsgierig om hier meer over te leren.
 • Je kunt gemakkelijk de problemen herkennen die de klanten kunnen ondervinden bij het gebruik van het retail systeem.
 • Ervaring met een kassasysteem of ERP is een pré.
 • Logistieke ervaring is een pré.

Wij bieden jou

 • Een uitdagende en veelzijdige rol in een bedrijf waar jouw mening meetelt.
 • Je hebt bij ons de mogelijkheid om jouw kennis over retail nog verder uit te breiden.
 • Wij leren jou wegwijs te worden in de wereld van IT.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je werkzaamheden.
 • Een no-nonsense bedrijfscultuur en een hecht teamverband.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Een aantrekkelijk salaris.
 • Een aantrekkelijke werkweek: 37,5 uur per week.
 • Pensioenregeling.
 • 25 Vakantiedagen per jaar.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Informele werksfeer met leuke collega’s.
 • Gezamenlijke lunch en altijd voldoende vers fruit (behalve op vrijdag: dan is het snack-dag!).
 • Ontspanning in onze gameroom met PS4 en groot 4K scherm.

Lekkere en gezonde lunches!

Naast een professionele werkverhouding, houden we ervan om elkaar elke dag ook informeel te spreken met een goed glas melk en vers broodje.

Doelen behalen doen we niet alleen op de zaak!

De sportievelingen onder ons motiveren elkaar om samen een mooi resultaat te halen op een evenement als Mudmasters.

Een fijne werkomgeving

Productief werken en een goede sfeer gaan bij ons hand in hand.

De SRS gameroom

Stoom afblazen doen we met een potje Drawfull of Fifa op de PS4.

Geweldige bedrijfsuitjes

Ieder jaar een onvergetelijk bedrijfsuitje op een unieke locatie ergens in Nederland.

Je staat er nooit alleen voor

Groei en ontwikkeling zorgen voor een uitdagend carrièrepad. We helpen niet alleen onze klanten, we helpen en leren ook van elkaar.

Contact

Heb je nog vragen over deze vacature? Vul het formulier in of neem dan telefonisch contact op met Enzo van den Bosch voor meer informatie op 036-5487030 of koffie@srs.nl.

Solliciteer nu!
Stuur je CV met motivatie naar koffie@srs.nl en wellicht spreken we elkaar snel tijdens een kennismakingsgesprek!

Contactformulier

VRAAG DEMO AAN