Vacature Softwareconsultant

Wij zoeken een softwareconsultant die onze middelgrote en grote klanten kan adviseren op gebied van logistiek en voorraadbeheer, met een stevige basis aan ervaring in of met de retailbranche.

Wie zijn wij?

Wij zijn SRS. SRS zorgt er sinds 1978 voor dat mode retailers optimaal hun voorraad kunnen beheren. In eerste instantie binnen de winkels en het magazijn, maar tegenwoordig natuurlijk ook binnen de webshop en marketplaces zoals Amazon en Bol. Daarnaast worden er ook leveranciersvoorraden aangesloten voor nog efficiëntere herbevoorrading en dropshipment. De vele innovaties in de markt zorgen ervoor dat voorraad- en verkoopmogelijkheden nog dynamischer en geavanceerder moeten worden. Ons team zorgt er dagelijks voor dat nieuwe mogelijkheden ontstaan, waarmee onze klanten kunnen blijven innoveren en voorop kunnen lopen in de markt.

We zijn een professionele organisatie waar hard wordt gewerkt, maar daarnaast heerst er ook een zeer prettige sfeer. We vieren successen samen, maar staan ook voor elkaar klaar, wanneer nodig. Kortom, een heel leuk team om onderdeel van te zijn. Als consultant sta je middenin de organisatie en zul je met iedereen samenwerken om doelen te behalen voor de klant.

Wie ben jij?

Onze klanten hebben altijd de beschikking over onze nieuwste tools en ontwikkelingen, maar hebben gedegen advies nodig om deze in te passen in hun eigen bedrijfsprocessen. Door jouw rol vanaf advies tot ingebruikname van de software, zorg je ervoor dat dit soepel verloopt en zal het resultaat voor de klant een enorme impact hebben. Ook stem je klant specifieke software ontwikkelwensen af met zowel klant als ons ontwikkelteam en zorg je ervoor dat er waardevolle nieuwe software functionaliteiten ontstaan.

Wij zoeken iemand met een passie voor voorraadbeheer binnen moderne retailbedrijven en een affiniteit met software. Iemand die in staat is om de complete supplychain inzichtelijk te hebben en daar goede adviezen over te kunnen geven.

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen:

  *   Hoger opgeleid in logistiek of bedrijfskunde
  *   Een zelfstandige en initiatiefrijke houding
  *   Communicatief sterk en prettig
  *   Affiniteit met software
  *   Een goed analytisch denkvermogen
  *   Teamspeler

En verder

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij innovatieve oplossingen realiseren voor de grootste merken in de retail? Laat dan van je horen via koffie@srs.nl of bel gewoon even zodat we met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Onderstaande personen staan je dan graag te woord en hopelijk horen we snel van je.

Contact

Heb je nog vragen over deze vacature? Vul het formulier in of neem dan telefonisch contact op met Alexandra Bronwasser of Gaby Remmelts voor meer informatie op 036-5487030.

Al overtuigd? Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief via koffie@srs.nl en wellicht spreken we elkaar snel tijdens een kennismakingsgesprek!

Contactformulier

 

VRAAG DEMO AAN