BUSINESS INTELLIGENCE

Heldere rapportages die direct aanzetten tot actie. Maak beslissingen op basis van harde cijfers.

Onze oplossing voor Business Intelligence bestaat uit inzichtelijke dashboards en rapportages, voor een onuitputtelijke bron van kennis en inzichten. Alle onderdelen hebben als doel om direct actie te kunnen ondernemen, waaronder het bijbestellen van fastmovers, het afprijzen van slowmovers, het budgetteren op basis van huidige en eerdere resultaten, het herverdelen naar betere verkooplocaties, het gerichter aansturen en trainen van verkopers, het beoordelen van leveranciers en het aan het licht brengen van fraude. Het systeem is ingericht om hoofdlijnen te visualiseren door middel van KPI’s en kengetallen, maar ook om diepgang te creëren door middel van uitgebreide filtering en inzoom mogelijkheden.

DIEPGAANDE RAPPORTAGES

Uitgebreide overzichten, met mogelijkheden om in te zoomen op details en om de data te analyseren vanuit verschillende invalshoeken en dimensies.

MEER GRIP OP WINSTGEVIGHEID

Een beter begrip over waar u de meeste winst behaalt en waar juist de pijnpunten liggen, zorgt ervoor dat u beter focus kunt houden en invloed kunt uitoefenen op winstgevende factoren.

FLEXIBILITEIT IN DE INRICHTING

Een BI welke in de basis alle aspecten voor gebruik binnen een retail organisatie bevat, maar waar ook mogelijkheden zijn om overzichten toe te spitsen op bedrijfsspecifieke voorkeuren.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE EN FRAAIE VORMGEVING

Data analyse in een eenvoudige en intuïtieve interface zorgt ervoor dat de gebruiker vanzelf wordt aangezet tot onderzoek en actie.

SRS Specialist Retail Systems BV
Transistorstraat 46-3
1322 CG Almere

 info@srs.nl

 

036 - 548 70 31 (software support)
036 - 548 70 39 (hardware support)

VRAAG DEMO AAN