WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

Efficiënte en foutloze warehouseprocessen.

Het Warehouse Management System (WMS) van SRS zorgt voor een efficiënte organisatie en automatisering van uw warehouse. Door middel van een slimme organisatie van magazijnlocaties en gebruikerspecifiek ingerichte wifi dataterminals worden inkomende en uitgaande goederen eenvoudig geregistreerd. De handterminals beschikken automatisch over openstaande replenishment- en weborder looplijsten, zodat magazijnmedewerkers zo min mogelijk administratieve handelingen hoeven te verrichten om hun processen uit te voeren. Mispicks worden voorkomen door duidelijke signalering en overgeslagen artikelen worden verzameld in een skiplijst. Daarnaast faciliteert het WMS ook geavanceerde material handling door middel van een sorter. Het WMS registreert waar ieder artikel vandaan komt en geeft aan waar het naartoe dient te worden gebracht, zowel van nieuwe leveringen, voorraad herverdelingen als webshop retouren.

SNEL SCHAKELEN OP REPLENISHMENT BEHOEFTE

Het systeem bepaalt welke locaties moeten worden aangevuld om maatbogen compleet te houden, nee-verkoop tegen te gaan en verkoopkansen maximaal te kunnen benutten.

EFFICIËNTE EN ACCURATE PROCESSEN

Alle tools om op voorraad inventarisaties en -verplaatsingen op een zo efficiënt en accuraat mogelijke wijze te registreren.

BETROUWBARE VOORRAADSTANDEN

Door administratieve handelingen te automatiseren, fouten duidelijk te signaleren en het proces te faciliteren met duidelijke instructies worden onjuistheden in de voorraadstanden voorkomen.

REALTIME VERWERKING

De devices voor voorraadverwerking staan door middel van WiFi in verbinding met het ERP, waardoor altijd een actueel overzicht is van waar goederen zich bevinden in het supply-chain proces.

SRS Specialist Retail Systems BV
Transistorstraat 46-3
1322 CG Almere

 info@srs.nl

 

036 - 548 70 31 (software support)
036 - 548 70 39 (hardware support)

VRAAG DEMO AAN