Als medior of senior front-end developer werken aan de toekomst van retail.

Beste developer, hallo en welkom bij jouw mogelijk nieuwe baan! Ja, dat is nogal enthousiast, maar we zijn dan ook erg enthousiast over wat de toekomst ons, en hopelijk samen met jou, te bieden heeft. Misschien eerst even voorstellen: wij zijn SRS, dé expert voor software oplossingen in de retail.

Wie zijn wij?

Met ervaring in de retail sinds 1978 en in 2005 de lancering van ons online SRS ERP, onze complete automatiseringsoplossing voor retailers, zijn wij een uitstekende partner voor de kleine boetiek tot en met de multinational met meer dan 100 winkels. SRS wordt als SaaS-oplossing ingezet in Nederland, België en Duitsland en is de ideale integratie van ‘omnichannel retail’, oftewel de integrale combinatie tussen fysieke winkels en online. We zijn voortdurend actief bezig met het voorop blijven lopen in de techniek om zo onze opdrachtgevers te kunnen blijven voorzien van geavanceerde oplossingen voor hun huidige maar juist ook toekomstige behoeftes.

Functie

Doordat data ook voor retailers steeds belangrijker wordt, is er over de afgelopen jaren een enorme groei geweest in ons productenpallet en zien wij ook naar de toekomst toe dat dit zal blijven uitbreiden en er ook meer en meer devices zullen komen in winkels. Niet alleen om het verkoopproces beter te faciliteren, maar ook om de verkopers beter van relevante data te voorzien, zodat zij hun klanten weer beter van dienst kunnen zijn.

Vanuit historie zijn wij voornamelijk back-end minded, maar de tijd is nu echt aangebroken om meer uniformiteit in onze look and feel aan te brengen en om een betere user experience te creëren. We zoeken hiermee naar de grondlegger van onze front-end. Je werkt aan oplossingen voor de lange termijn, die worden gewaardeerd op veel verschillende locaties door veel verschillende mensen. Wij zoeken de creatieve geest die onze duizenden kassagebruikers, logistieke medewerkers, merchandisers, buyers, planners, en vele anderen dagelijks prettiger en efficiënter kunnen laten werken. Waarbij data tot de verbeelding gaat spreken en de gebruiker wordt aangezet tot actie. Je creëert user interfaces voor software voor een handterminal met 2,7 inch scherm tot business software voor soms wel 32 inch schermen. Jij laat ieder onderdeel ademen in één en dezelfde branding. Kwaliteit staat bij ons erg hoog in het vaandel. Op deze manier kunnen we blijven voldoen aan onze hoge maatstaven voor de toekomst.

Je beschikt over genoeg senioriteit om op het gebied van frontend het voortouw te nemen, nieuwe wegen in te slaan, continu verbeteringen door te voeren, maar ondanks dat ben je volledig onderdeel van het team en draai je mee in het complete scrum proces. Samen maken we het verschil.

In je dagelijkse werkzaamheden vinden wij het erg belangrijk dat jij kan doen waar jij goed in bent én wat jij leuk vindt. Gelukkig komt dit vaak op hetzelfde neer. We geloven er niet in om je een hele lange rij eisen te geven met technieken waar je een verplicht aantal jaren mee moet hebben gewerkt. Het gaat tenslotte om de persoon achter de techniek die echt het verschil kan maken. Tegelijkertijd kunnen we ons voorstellen dat je wel wat houvast wil hebben. Dus laten we je daarom een paar termen geven, waar je bij ons mee te maken zult krijgen:

Jouw ervaring:

  • Ruime ervaring met één of meer JavaScript-frameworks (React, Vue, Angular)
  • Ruime ervaring met HTML en CSS
  • Het zelfstandig kunnen vertalen van schetsen in een responsive web-applicatie
  • Ervaring met PHP en/of C#
  • Ervaring met Single Page Applications
  • Ervaring met Progressive Web Apps is een pré
  • Ervaring met (en een voorkeur voor) TypeScript is een pré

Waar we wel iets langer bij stil willen blijven staan is het persoonlijke vlak. We vinden in jou graag iemand die in staat is om te denken vanuit een gebruiker. Iemand die continu op zoek is naar de beste tool voor de job, mee wil denken, keuzes durft te maken. Maar het allerbelangrijkste… je vindt development gewoon fantastisch, want dat vinden wij ook.

 

Wij bieden jou

Heel belangrijk, de arbeidsvoorwaarden. Een fulltime werkweek is bij ons 37,5 uur en we geven je graag veel zelfstandigheid in een prettige werkomgeving. Op het moment werken we allemaal voornamelijk vanuit huis, maar onder normale omstandigheden bieden we je natuurlijk ook graag een fijne kantoorplek. We begrijpen dat jij graag geconcentreerd je werk wil doen en dus staat jouw bureau in een ruimte zonder telefoon. Ben je juist wél toe aan een beetje afleiding, loop dan even de gameroom in voor een potje Fifa of speel een andere game. Omdat je onderdeel gaat uitmaken van een hecht en gezellig team, wil je waarschijnlijk wel graag aanwezig zijn bij onze uitjes, georganiseerd vanuit SRS of je collega’s. We verzorgen dagelijks vers fruit, een goede kop koffie, bereid met verse bonen en een lekkere en gezonde lunch, als we weer op kantoor mogen werken. Oh, en omdat wij elke maand van jouw kwaliteiten gebruik mogen maken, beloven we je bij deze plechtig om ook elke maand een goed salaris te betalen. Dit wordt samen met jou goed afgestemd op jouw kennis en ervaring. We verzorgen daarnaast uiteraard een pensioensregeling en een reiskostenvergoeding. Mis je iets? Heb je aanvullende wensen? Laat het ons zeker even weten!

En verder

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij innovatieve oplossingen realiseren voor de grootste merken in de retail? Laat dan van je horen via koffie@srs.nl of bel gewoon even zodat we met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Onderstaande personen staan je dan graag te woord en hopelijk horen we snel van je.

Wat typeert werken bij SRS?

Een fijne werkomgeving

Productief werken en een goede sfeer gaan bij ons hand in hand.

Doelen behalen doen we niet alleen op de zaak!

De sportievelingen onder ons motiveren elkaar om samen een mooi resultaat te halen op een evenement als Mudmasters.

Lekkere en gezonde lunches!

Naast een professionele werkverhouding, houden we ervan om elkaar elke dag ook informeel te spreken met een goed glas melk en vers broodje.

De SRS gameroom

Stoom afblazen doen we met een potje Drawfull of Fifa op de PS4.

Geweldige bedrijfsuitjes

Ieder jaar een onvergetelijk bedrijfsuitje op een unieke locatie ergens in Nederland.

Je staat er nooit alleen voor

Groei en ontwikkeling zorgen voor een uitdagend carrièrepad. We helpen niet alleen onze klanten, we helpen en leren ook van elkaar.

Kom met ons in contact!

Heb je nog vragen over deze vacature? Vul het formulier in of neem dan telefonisch contact op met Alexandra Bronwasser of Gaby Remmelts voor meer informatie op 036-5487030 of via koffie@srs.nl.

Al overtuigd? Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief via koffie@srs.nl en wellicht spreken we elkaar snel tijdens een kennismakingsgesprek!

 

Jouw gegevens

VRAAG DEMO AAN