Als medior of senior C#/.NET developer werken aan de toekomst van retail.

Beste developer, hallo en welkom bij jouw mogelijk nieuwe baan! Ja, dat is nogal enthousiast, maar we zijn dan ook erg enthousiast over wat de toekomst ons, en hopelijk samen met jou, te bieden heeft. Misschien eerst even voorstellen: wij zijn SRS, dé expert voor software oplossingen in de retail.

Wie zijn wij?

Met ervaring in de retail sinds 1978 en in 2005 de lancering van ons online SRS ERP, onze complete automatiseringsoplossing voor retailers, zijn wij een uitstekende partner voor de kleine boetiek tot en met de multinational met meer dan 100 winkels. SRS wordt als SaaS-oplossing ingezet in Nederland, België en Duitsland en is de ideale integratie van ‘omnichannel retail’, oftewel de integrale combinatie tussen fysieke winkels en online. We zijn voortdurend actief bezig met het voorop blijven lopen in de techniek om zo onze opdrachtgevers te kunnen blijven voorzien van geavanceerde oplossingen voor hun huidige maar juist ook toekomstige behoeftes.

Functie

Zo, weer snel terug naar jou. Door de aanhoudende groei van opdrachtgevers en gebruikers, de snelle ontwikkelingen in e-commerce en de toename van de complexiteit van de wensen van onze opdrachtgevers, zijn we op zoek naar jou in de positie van C#/.NET developer als uitbreiding van ons huidige team. Maar wat houdt dat dan precies in? Je werkt aan oplossingen voor de lange termijn, die worden gewaardeerd op veel verschillende locaties door veel verschillende mensen. Eén voorbeeld tussendoor? Denk aan de software voor een groot distributiecentrum, waar 135 verschillende lopende banden en glijbanen voortdurend foutloos op werken en dat tegen diverse andere applicaties ‘aanpraat’.

Onze producten worden gebouwd voor de lange termijn, dus worden niet iedere paar jaar compleet opnieuw ontwikkelt. Jij krijgt dan ook de tijd om samen met het team altijd grondig tot de beste oplossing te komen. We besteden liever even wat meer tijd om echt tot in de puntjes vakwerk af te leveren, waar onze klanten weer jarenlang plezier van beleven, voor hun huidige en toekomstige uitdagingen.

Mocht je in het bijzonder blij worden om van ‘scratch’ af aan iets op te bouwen, dan is je timing voortreffelijk en val je bij ons met je neus in de boter. We zijn .NET begonnen (slechte woordgrap, sorry) met de bouw van een geheel nieuwe versie van één van onze oplossingen en dat levert een hele mooie uitdaging op met de nieuwste technieken en denkwijzen. We laten je dan ook graag onze huidige basis zien en zijn daarbij erg benieuwd naar jouw ideeën. Denk je dat iets beter kan? Overtuig je collega’s en we passen je ideeën direct toe. Kwaliteit staat bij ons erg hoog in het vaandel en onze oplossingen worden dan ook één keer in de zoveel tijd aan een totale review onderworpen. Op deze manier kunnen we blijven voldoen aan onze hoge maatstaven voor de toekomst.

In je dagelijkse werkzaamheden vinden wij het erg belangrijk dat jij kan doen waar jij goed in bent én wat jij leuk vindt. Gelukkig komt dit vaak op hetzelfde neer. We geloven er niet in om je een hele lange rij eisen te geven met technieken waar je een verplicht aantal jaren mee moet hebben gewerkt. Het gaat tenslotte om de persoon achter de techniek die echt het verschil kan maken. Tegelijkertijd kunnen we ons voorstellen dat je wel wat houvast wil hebben. Dus laten we je daarom een paar termen geven, in willekeurige volgorde, waar je bij ons mee te maken zult krijgen:

Waar krijg je mee te maken:

 • C#
 • XAML
 • MVVM
 • WinUI
 • Xamarin Forms
 • Entity Framework Core
 • ASP.NET Core
 • Blazor WebAssembly
 • Azure DevOps
 • Interactie met webservices (REST/SOAP)
 • Het aansturen van hardware
 • Git
 • Unit testing
 • Scrum

Waar we wel iets langer bij stil willen blijven staan is het persoonlijke vlak. We vinden in jou graag iemand die in staat is om te denken vanuit een gebruiker. Iemand die continu op zoek is naar de beste tool voor de job, mee wil denken en de technical lead helpt bij het maken van keuzes. Maar het allerbelangrijkste… je vindt development gewoon fantastisch, want dat vinden wij ook.

Al interesse? Er is direct ruimte voor meerdere nieuwe collega’s en niet alleen in de positie zoals hierboven beschreven. Heb je andere carrièredoelen voor ogen? Liggen jouw skills meer bij PHP? Super! Reageer dan zeker, ook jij kan bij ons je (technische) ei kwijt! Bekijk bijvoorbeeld eens onze andere vacatures:

– PHP developer

Wij bieden jou

Heel belangrijk, de arbeidsvoorwaarden. Een fulltime werkweek is bij ons 37,5 uur en we geven je graag veel zelfstandigheid in een prettige werkomgeving. Dit is naar jouw eigen keuze deels thuis, of geheel bij ons op kantoor, maar altijd met leuke collega’s die je te hulp staan. Wilt je wat afleiding? Doe dan mee met de dagelijkse wandeling, of speel een spelletje in de gameroom. En als dat nog niet genoeg is, wordt er ook bijna elke maand wel een uitje georganiseerd vanuit SRS of een van je collega’s. Hou je van lekker eten, een gameavond, of af en toe zelfs een reisje naar het buitenland? Dan is de sfeer bij SRS zeker iets voor jou. Daarnaast kan je bij ons natuurlijk rekenen op een goed salaris dat elke maand keurig wordt uitbetaald, aangevuld met een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Mis je iets? Heb je nog aanvullende wensen? Laat het ons zeker even weten!

En verder

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij innovatieve oplossingen realiseren voor de grootste merken in de retail? Laat dan van je horen via koffie@srs.nl of bel gewoon even zodat we met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Onderstaande personen staan je dan graag te woord en hopelijk horen we snel van je.

Voorbeelden van C# projecten bij SRS

Wat typeert werken bij SRS?

Een fijne werkomgeving

Productief werken en een goede sfeer gaan bij ons hand in hand.

Doelen behalen doen we niet alleen op de zaak!

De sportievelingen onder ons motiveren elkaar om samen een mooi resultaat te halen op een evenement als Mudmasters.

Lekkere en gezonde lunches!

Naast een professionele werkverhouding, houden we ervan om elkaar elke dag ook informeel te spreken met een goed glas melk en vers broodje.

De SRS gameroom

Stoom afblazen doen we met een potje Drawfull of Fifa op de PS4.

Geweldige bedrijfsuitjes

Ieder jaar een onvergetelijk bedrijfsuitje op een unieke locatie ergens in Nederland.

Je staat er nooit alleen voor

Groei en ontwikkeling zorgen voor een uitdagend carrièrepad. We helpen niet alleen onze klanten, we helpen en leren ook van elkaar.

Kom met ons in contact!

Heb je nog vragen over deze vacature? Vul het formulier in of neem dan telefonisch contact op met Enzo van den Bosch voor meer informatie op 036-5487030 of via koffie@srs.nl.

Al overtuigd? Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief via koffie@srs.nl en wellicht spreken we elkaar snel tijdens een kennismakingsgesprek!

 

Jouw gegevens

VRAAG DEMO AAN